Socialminister Annika Strandhäll (S) besökte Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett av landets bästa sjukhus när det gäller hjärtsjukvård. Denna vård, liksom akutvården på sjukhuset, stod i fokus när socialminister Annika Strandhäll (S) i dag var på besök.

Under sitt besök på Kungälvs sjukhus träffade socialministern bland andra sjukhusdirektör Magnus Karlsson och personal på akutmottagningen. Besöket på sjukhuset handlade också om sjukhuset arbete för att nå goda resultat inom hjärtsjukvården, ett arbete som har belönats med fina utmärkelser. Annika Strandhäll (S) framhöll detta som ett av de goda exemplen som finns och bör lyftas fram, på hur engagerad och kompetent personal, tydliga mål och ett val utformat strategiskt arbete leder till framgång.

Med vid besöket var också Jesper Blomqvist (S), vice ordförande i Kungälvs sjukhusstyrelse.

– Kungälvs sjukhus har rankats som bland de bästa akutsjukhusen i sin storlek. Vi har väldigt nöjda patienter, men tyvärr väldigt långa väntetider, kommenterar han.

Under dagen träffade statsrådet Strandhäll (S) även ledande partiföreträdare i Kungälv för att prata om det politiska läget, och om hur vi bygger organisationen stark inför 2022.

Jesper Blomqvist (S)
facebook Twitter Email