Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen söker politisk sekreterare

Västra Götalandsregionen är en av Sveriges största offentliga organisationer. Regionen ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionutveckling och infrastruktur för 1,7 miljoner invånare. Nu söker Socialdemokraterna en politisk sekreterare som vikariat för perioden september 2020 till april 2021.

Kansliet består av 5 tjänster och nu söker vi dig som ska ersätta en av oss som ska vara föräldraledig. Du får vara med och vara en viktig resurs i arbetet med att utveckla den socialdemokratiska politiken i regionen. Du kommer framför allt att arbeta inom området regionutveckling där även kulturpolitik ingår.

Du är självständig, nyfiken och har erfarenhet från en politisk styrd organisation. Goda språkkunskaper och förmåga att uttrycka dig i väl i tal och skrift är viktiga grundkrav i arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet från regionutveckling och/eller kultur.

Självklart delar du de socialdemokratiska värderingarna.

Tjänsten är på heltid (100 %) under perioden 1 september 2020 till 30 april 2021. Arbetsplatsen är främst i Vänersborg och Göteborg men möjlighet till distansarbete finns. Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.

Tycker du uppdraget känns spännande och intressant? Hör av dig till oss! Vi ser fram emot att få dina ansökningshandlingar senast 1 juli 2020. Skicka din ansökan till: dennis.jeryd@vgregion.se

Vill du veta mer så ring kanslichef Dennis Jeryd på 0727-42 79 98

facebook Twitter Email